top of page

Goud sparen kan je op deze manier


Zoals jullie wellicht weten had ik eind januari een actie gelanceerd waarbij iedereen van mijn volgers een gram gratis goud konden krijgen bij aankoop van € 100 goud op het platform van GoldRepublic. Ik werd vorige week uitgenodigd in Amsterdam voor een leuk gesprek met Bart Brands, de man achter het Goudkoorts kanaal op Youtube. Voor ik vertrok naar Amsterdam liet ik hem weten dat ik zelf niet heel erg veel kennis heb over goud. Hij stelde me gerust dat het interview over @slimsparen zou gaan. Nu ik dan toch in de kantoren van GoldRepublic vertoefde zag ik mijn kans om toch enkele goudvragen te stellen. Zo was ik benieuwd of de aankoop van gouden juwelen een goede zet waren of niet. Verder stelde ik ook alle vragen die ik had doorgekregen van jullie tijdens de actie in december. De belangrijkste vraag die ik kreeg was, hoe bewaart GoldRepublic mijn goud? Goldrepublic werkt met eigendomsrechten. Zo geven ze je een deel van een grotere blok waardoor de productiekosten laag blijven. Stel dat ze voor elke bestelling een apart blokje moeten afwegen en maken zouden de kosten hoger liggen.


Ik heb zelf interesse om wat meer goud in portefeuille te nemen aangezien ik denk dat het voor iedereen interessant kan zijn om 5% van zijn portefeuille uit goud te hebben bestaan en om die reden vroeg ik me af als ik een spaarplan zou starten bij GoldRepublic of ik dan mijn Goud in fysiek bezit kan nemen. Dit laatste leek mij toch wel een heel belangrijke troef zeker voor mensen die de mogelijkheid in de hebben om zelf goud veilig te bewaren. Het is voor mij ook een teken van vertrouwen dat je je gespaard goud zou kunnen gaan afhalen. Bart liet me weten dat het geen enkel probleem is bij GoldRepublic en dat je fysiek je goud kan gaan ophalen op een van hun opslagplaatsen waaronder Nederland, Duitsland of Zwitserland. Ook kan je je goud laten opsturen maar hier zijn uiteraard wel kosten aan verbonden. Los ervan vond ik het ook wel interessant dat zij goud voor jou bewaren. Voor mij persoonlijk vind ik dit een grote troef omdat je op die manier niet zelf alles moet gaan beveiligen. Het kan misschien slim lijken om je goud zelf te bewaren maar ik denk omwille van veiligheidsredenen dat het altijd slim is om geen te waardevolle spullen thuis te bewaren.


Bart en ik hadden een heel leuk gesprek en dit gesprek kan je hier herbekijken. Gisteren lieten ze me weten dat jullie nog uitzonderlijk omwille van dit interview met mij kunnen genieten van de bijzondere actie. Wil jij dus zelf goud gaan sparen en wil je een eerste aankoop doen dan krijg je bij aankoop van € 100 een gram goud gratis in jouw portefeuille toegevoegd. 1 g goud komt ongeveer overeen met € 50 dus dit geeft je met meteen een mooi rendement van 50 % .Lees hier alle actievoorwaarden: https://www.goldrepublic.nl/charlottevanbrabander

1.088 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page